Tuesday, August 16, 2011

Peraduan "Kami Suka OnlineFM"


Peraduan "Kami Suka OnlineFM" yang dianjurkan oleh On9FM yang menjanjikan peraduan yang sangat mudah.
Cara-Cara :
1. Hantarkan gambar yang memegang/mempunyai banner/tagging dengan slogan kata "Kami Suka OnlineFM"/"I Love On9FM"/"Saya Suka On9FM"/"We Love On9FM" . Untuk lebih jelas sila lihat Contoh 1 dan Contoh 2
2. Penyertaan hendaklah dihantar ke alamat mail : contest@on9fm.net , sila sertakan Nama Penuh dan Email yang di daftar pada Facebook.
3. Gambar peserta akan dinilai oleh para rakan Fan Page http://www.facebook.com/On​9FM berdasarkan jumlah butang "LIKE" pada gambar tersebut.
4.Gambar yang dihantar akan dimuat naik (upload) pada ruangan Fan Page On9FM http://www.facebook.com/On​9FM oleh kakitangan On9FM dan pihak On9FM akan menghantar email makluman kepada peserta bahawa penyertaannya telah diterima dan LINK bagi gambar yang dihantar akan turut disertakan dalam emel tersebut.
5. Gambar yang mendapat jumlah klik terbanyak pada butang LIKE akan memenangi hadiah Wang Tunai RM500 .
6. Gambar tidak semestinya MANUSIA .

Syarat-Syarat :
1. Peserta Lelaki & Perempuan boleh serta
2. Peserta hanya perlu hantar gambar yang berukuran 720x480 yang ada Tagline "Kami Suka OnlineFM"
( Tagnline harus seperti gambaran contoh Contoh 1 atau Contoh 2 )
3. Gambar mestilah mempunyai slogan "Kami Suka OnlineFM" atau "We Love On9FM" atau "Saya Suka On9FM" atau "I Love On9FM". Tulisan mahupun banner untuk slogan adalah terpulang kepada kreativiti peserta. Walaubagaimanapun, tulisan tersebut hendaklah BUKAN diedit pada gambar dengan menggunakan photo editor dan perisian lain yang serupa .
4. Gambar haruslah mempunyai tagline yang telah ditetapkan.
5. Gambar mestilah diambil berserta tagline tersebut dan bukan diedit/ditulis pada gambar menggunakan apa-apa jenis photo editing software selepas gambar diambil.

6. Tiap peserta hanya layak hantar 1 gambar sahaja untuk di undi.
7. Pemenang akan dinilai melalui undian butang "LIKE" Facebook
8. Penyertaan hanya layak melalui email contest@on9fm.net (sila sertakan gambar , nama penuh , email dan link facebook anda).
9. Pemenang akan memenangi wang Tunai RM500 Peraduan ini bermula untuk undian 6hb Ogos 2011 sehingga 30 September 2011 .
Para peserta boleh hantarkan penyertaan pada mula sekarang pada EMAIL : contest@on9fm.net . Apa tunggu lagiĆ¢€¦ Rebutlah peluang memenangi hadiah Wang Tunai RM500!!


Terma Dan Syarat**

No comments: